Jane Jkpg styrelse 2022 

Vi är så glada och stolta över förtroendet att få driva Jane Jkpg under 2022. Tillsammans har vi många olika kunskaper och erfarenheter och vi brinner för att ordna aktiviter som kan skapa värde för våra medlemmar och de företag och platser vi besöker. Vårt uppdrag är att fånga upp medlemmarnas önskemål och förväntningar, skapa givande medlemsträffar och driva föreningen framåt. Tveka inte att komma med förslag till oss! Vi ansvarar också för att verksamheten följer föreningens värdegrund och stadgar.

Du kan alltid nå oss i styrelsen på info@janejkpg.se

  

Vilka är vi?

Ordförande: Nina Starck, design management-konsult och designstrateg i egna företaget Musemind
Event- och marknadsansvariga: Karin Fröderberg, marknadskommunikatör på Södra Munksjön utvecklings AB, samt frilansande makeupartist och hårstylist och Camilla Grönbladh, marknadsförare, föreläsare och kommunikatör på Moderskeppet, och 
Kommunikationsansvarig: Anna Wennberg, frilansande fotograf och formgivare
Kassör: Ulrika Gotthardsson, frilansande skribent och språkkonsult i egna skrivbyrån Uttryckeriet


Valberedningen består av Elin Ihreborn, frilansande redaktör, lektör, manusvecklare och skribent i egna företaget People & Stories, och Elisabeth Gasic Poopuu som jobbar med med marknadsföring och inredning i egna företaget Poopuudesign. Du når dem på valberedning@janejkpg.se.

Styrelsen

Camilla Grönbladh, Karin Fröderberg, Anna Wennberg, Nina Starck, Ulrika Gotthardsson

Tillagd i varukorgen